Nieuws

29 september Kunsten op Straat in Ootmarsum

Door de organisatie van Kunsten op Straat in Ootmarsum de VVV is aan Teatro Classico gevraagd een bijdrage te leveren door middel van een optreden in de RK kerk. Er wordt door Teatro Classico 3 keer opgetreden en wel om 13.00-, 14.30- en 16.00 uur. De entree is gratis Programma Kunsten op Straat 29 september..

Lees verder

Rabo Clubkas Campagne 2019

  Rabo Clubkas Campagne 2019 Het bestuur van Teatro Classico wil graag de volgende actie bij jullie onder de aandacht brengen. Ook dit jaar hebben wij ons als Teatro Classico weer aangemeld voor de Rabo clubkas campagne. Elke cent die wij hiervan kunnen meepakken is meegenomen. Maar dit heeft alleen effect als jullie massaal je..

Lees verder

13 januari 2019 Nieuwjaarsconcert Teatro Classico

Op uitnodiging van de Werkgroep Muziek van de Culturele Raad Denekamp heeft Teatro Classico een geslaagd concert gegeven. Hieronder treft u de recensies aan die door Ton van Maanen en Piet Jager zijn gepubliceerd in de Dinkelland Visie. Wilt u het origineel inclusief de foto’s bekijken ga dan naar https://issuu.com/twinsense/docs/dinkellandvisie03-19/13 Na de recensies treft u..

Lees verder

Wij zijn weer begonnen

Nu de vakantie achter ons ligt, starten we met frisse moed met het uitbreiden en perfectioneren van ons repertoire, dat bestaat uit licht klassieke melodieën. Wij hebben ons koor Teatro Classico tijdens de vakantie gemist evenals de gezellige avond na afloop. Mochten er mensen zijn, die ook graag zingen, sluit u bij ons aan. Wij..

Lees verder

De Rabobank Clubkas Campagne

Teatro Classico is een koor met ruim 30 leden uit de hele regio Noord Oost Twente. Ons repertoire bestaat uit koorwerken uit bekende opera’s en operettes en andere licht klassieke werken. De muzikale leiding is in handen van een professionele dirigent/pianist. Het koor heeft daarnaast ook nog een repetitor die stemscholing geeft en ondersteuning biedt..

Lees verder

Optreden 26 november 2017 Teatro Classico groot succes

  Optreden Teatro Classico groot succes Om half drie kwamen de eerste bezoekers van concert al de kapel van het klooster in Ootmarsum binnengelopen. De zaal was opgefleurd door bloemstukken die beschikbaar waren gesteld door de Welkoop Ootmarsum. Tegen drieën moesten er extra stoelen worden bijgeplaatst en even later werd ook op het balkon plaatsgenomen…

Lees verder