Op uitnodiging van de VVV-Ootmarsum is Teatro Classico gevraagd de optredens in de RK Kerk voor haar rekening te nemen. Wij hebben 3 optredens verzorgd en wel om 13.00 uur, 14.30 uur en tot slot 16.00 uur. Zoals bij Kunsten op Straat gebruikelijk hebben wij steeds hetzelfde repertoire gebracht.

  1. Il Trovatore :Verdi
  2.  Slavenkoor uit Nabuco:Verdi
  3. Spaanse Matadori:Verdi
  4. Tu sei Bella:Verdi
  5.  Che Internabile:Donizetti
  6. Jagerkoor uit Der Freischutz:Von Weber
  7.  Solo (door een van de koorleden)
  8.  Koorselectie Im Weissen Rossl:Bentzky

Die zondag was het weer erg slecht en daarom gingen diverse acts in de buitenlucht niet door. Wij hadden meer geluk, in de kerk was het goed toeven en dat vonden de vele bezoekers ook. Over de gehele middag gerekend hebben wij ongeveer 500 bezoekers mogen verwelkomen. Sommigen die halverwege een voorstelling binnen kwamen zagen wij bij een volgende uitvoering vooraan zitten. Al met al was het een zeer geslaagde invulling van een andere vorm van kunsten op straat. Ook de opdrachtgever de VVV-Ootmarsum was zeer tevreden met deze uitvoering en zij vonden het voor herhaling vatbaar.

Voor Teatro Classico was deze vorm van optreden nieuw maar wij hebben onze klank kunnen overbrengen op het publiek. Wij kregen op deze regenachtige middag 3 keer een groot applaus.

Hieronder ziet u een impressie van de middag in willekeurige volgorde.